Gabri Garcia deixa entreveure el seu futur al capdavant del Lleida Esportiu

L’entrenador dels lleidatans els hi hauria comunicat ja a la plantilla que no serà l’entrenador dels blaus la temporada vinent


Més enllà de la fi de la temporada de Lleida Esportiu a Elda en aquests play-off d’ascens a Primera RFEF, a la sala de premsa durant el post partit de l’empat a 0 davant el Sestao ha aparegut una altra notícia i és que preguntat pel seu futur al capdavant de l’equip de la capital del Segrià, Gabri Garcia, l’entrenador, responia això: “No és per l’eliminació d’avui ni molt menys, tinc la decisió presa, he d’acabar de parlar amb el Luis i els responsables, però els jugadors ja saben quina és la meva decisió. A partir d’aquí li comunicaré al club i parlaré amb ells”.


Preguntats després de Gabri per aquestes paraules, jugadors com Arnau Gaixas o Ramon Vila han volgut donar-li les gràcies al míster pel recolzament al llarg de la temporada i han respectat la decisió fos quina fos sense entrar en detalls.

 

Recordem que tot i contracte per 2 temporades més, es podia acollir a una clàusula d'aquest on club i/o Gabri podien trencar la relació a la fi de qualsevol d'aquestes temporades.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward