El Finques Prats Lleida vol ser a les semifinals dels play-off de l’OK Lliga

Els llistats reben al Reus aquest dissabte a les 6 de la tarda amb l’opció d’aconseguir el bitllet per a la següent ronda dels play-off de la competició


La setmana passada el capità del Finques Prats Lleida, Andreu Tomàs, deixava clar que el primer partit en una eliminatòria al millor de 3 enfrontament com la d’aquests play-off era el més important de tots i, en aquest sentit i conscients que la victòria va ser pels lleidatans, Tomàs deixava clar que ara toca ratificar-ho amb el segon enfrontament, aquest cop a casa: “Quan guanyes aquest primer partit no hi ha altre objectiu que tancar l’eliminatòria al següent a casa. Som conscients de la dificultat que tindrà el partit”.


Tenint molt clar tot allò que van fer bé a la pista del Reus i que sí o sí han de repetir a Lleida si volen ser equip de semifinals: “Hem de seguir atacant com ho vam fer i moure la bola de la mateixa manera. Vam ser un bloc que va evitar les seves transicions ràpides. Hem de tenir clar que el Reus és molt bon equip amb moltes individualitats”.


Un partit especial pel capità dels lleidatans Andreu Tomàs i pel seu germà Lluis que va penjar els patins al 2020, i és que el club els hi retrà un homenatge aquest dissabte retirant-los-hi la samarreta. D’aquest acte en parlava l’actual capità: “Farà el partit més especial i emotiu. Espero que no sigui l’últim partit a l’Onze de Setembre, això voldrà dir que haurem passat l’eliminatòria”.


El segon partit dels quarts, a l’Onze de Setembre de Lleida, aquest dissabte a les 6 de la tarda amb entrada gratuïta per tots els penyistes que vagin al partit amb el seu vestit de colla.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward