Fèlix Larrosa presenta la seva candidatura a les primàries de l'Agrupació del PSC de Lleida per ser elegit alcaldable pel 2023

Fèlix Larrosa presenta la seva candidatura a les primàries de l'Agrupació del PSC de Lleida per ser elegit alcaldable pel 2023. Fa una crida a la militància perquè donin suport a la seva recollida d'avals.


Fèlix Larrosa es mostra il·lusionat amb les primàries i amb l'objectiu d'elaborar un "projecte de model de ciutat ambiciós que busca un empoderament col·lectiu de la ciutadania". “Estic molt il·lusionat i preparat per fer la Lleida, com a segona capital de Catalunya, una ciutat dinàmica i respectuosa des de la justícia social i la transició ecològica i per revertir la manera de governar del bipartit d’ERC i Junts, que no té cap model per la ciutat i que fins ara ha actuat a través de la improvisació” ha dit en el seu anunci.


Larrosa és el primer secretari de l'Agrupació del PSC de Lleida des del 17 de febrer del 2017, va ser paer en cap de l'Ajuntament entre el 29 d'agost del 2018 i el 15 de juny del 2019, i va formar part de la Paeria des del 2011 fins al 2018, com a tinent d'alcalde de Turisme i Projecció Exterior i president de Turisme de Lleida, i com a tinent d'alcalde de l'Hàbitat Urbà i Rural i Sostenibilitat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward