Les Borges Blanques inicia els treballs d'ensulfatat per combatre el pugó

Les Borges Blanques inicia els treballs d'ensulfatat per combatre el pugó. S'ha dividit el municipi en dues zones i durant la matinada d'aquest divendres es començarà a aplicar el tractament a la primera part del poble.


La brigada municipal posarà en marxa les tasques al voltant de dos quarts de dotze del vespre i està previst que s'allarguin fins a les 4 de la matinada. El consistori borgenc recomana als veïns que durant els treballs, evitin l'accés a les zones tractades, tanquin portes i finestres i no tinguin roba estesa.


Les zones afectades en la primera acció seran el polígon, la plaça Europa, el recinte de les piscines, l'avinguda Francesc Macià, la de les Garrigues, el Raval del Carme, la plaça Abadia, l'Espai Macià, la Creueta i l'Escorxador. La brigada també passarà pels carrers Ave Maria, Joan Maragall i Montserrat.


Si les condicions climatològiques ho permeten, està previst continuar els treballs a la segona part del municipi dijous vinent, i repetir-les mensualment fins a l'agost.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward