"Absències abans de l'aplec" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Que la calor és sufocant, és evident. Que el cap de setmana encara pujaran més les temperatures, és una realitat. Però això no ha de ser un drama. Mirin, depèn de com es miri. Fa no res ens queixàvem del fred, ara ens queixem de la calor. La veritat és que tenim poca memòria i quan passem fred no recordem les incomoditats de l'estiu, o a la inversa. Sí, realment l'humà està dotat de poca memòria meteorològica. La bona notícia és que, a Lleida, tot i que faci una calor que espeteguin les pedres, aquest cap de setmana, pocs es queixaran, ja que una gran quantitat de lleidatans estaran ubicats als Camps Elisis.


Bé, lleidatans i no tan lleidatans, perquè sembla que hi ha desenes de persones interessades, arreu de l'estat, a venir a la festa i sense cap mena de lligam amb Lleida. De fet, els packs que ven l’agència Azul Marino Viajes per tal de viure-la des de dins estan tenint un èxit notable.


Una festa que va agafant força a l’exterior i que, els hi asseguro, els lleidatans fa dies que estan vivint. Potser no ens n'adonem, però hi ha més d'un que fa dies que no està pendent d'allò que ha d'estar pendent. Moltes baixes a actes i esdeveniments en aquestes hores prèvies... Tot per a preparar-se per als tres dies d'aplec... Que sí, que es veu d'una hora lluny!

Ja queda menys, vinga

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward