Toni Vicente i Joel Febas, d’aficionats a protagonistes de cara al play-off d’ascens

Els dos jugadors del Lleida Esportiu van viure els play-off del 2016 des de la grada i aquest cap de setmana ho faran al terreny de joc


Tot i que el format dels play-off d’aquesta temporada es ben diferent al d’ara fa 6 anys quan el Camp d’Esports el va viure de primera mà, hi ha jugadors actuals de la plantilla del Lleida Esportiu que estaven a l’estadi animant al club blau i que aquest cap de setmana ho faran com a futbolistes. Un d’ells és el capità Toni Vicente, que evidenciava que recorda aquells play-off del 2016 com si fossin ahir: “Recordo com si fos ahir l’últim play-off i els anteriors perquè sempre que es jugaven aquí les eliminatòries venia al Camp d’Esports. Llavors m’imaginava ser jo el futbolista i se’m ficava la pell de gallina”.


Un altre dels jugadors que llavors el van viure a les grades i que enguany ho faran des de la gespa és el màxim golejador del Lleida Esportiu aquesta temporada, Joel Febas. El davanter explicava que si li arriben a dir llavors que anys després ell seria el protagonista, no s’ho hagués cregut: “Estava assentat a la grada mirant el partit on hi jugava el meu germà. M’ho diuen en aquell moment i la veritat que no m’ho crec pas”.


Aquell 2016, recordin, van passar pel Camp d’Esports el Barakaldo, el Madrid Castilla i el Sevilla Atlético, equip que va deixar a les portes de l’ascens a Segona A al Lleida Esportiu.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward