La COELL assegura que se senten discriminats i oblidats per la Generalitat de Catalunya

Consideren que el govern català els ignora i que no atenen a les necessitats i propostes que els transmeten


Aquest dijous s’han reunit integrants de COELL i Foment Catalunya per abordar les principals qüestions relacionades amb el teixit associatiu del territori i tractar la situació d’algun dels sectors més representatius. El president de COELL, Josep Maria Gardeñes, ha acusat el govern de manca d’inversió i de no atendre els seus projectes. Ha dit que "ja n'hi ha prou" i que no volen més "aquest greuge comparatiu".


Gardeñes també ha parlat de la deslocalització de les empreses lleidatanes, en la seva majoria de les pimes. Unes paraules que ha transmès al president de Foment Catalunya, Josep Sánchez Llibre, que ha afirmat que les traslladarà a la Generalitat perquè es trobi una solució, i que li agradaria que “aquest sentiment de desemparament i desídia hagi desaparegut” quan torni a visitar la COELL.


Tot plegat s’ha explicat després que es signés l’acord que suposa la integració de FEPIME a Foment, una entesa que, segons indiquen, comportarà optimitzar esforços i millores pels interessos de les pimes.Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward