La RFEF desestima els recursos de l’Ibiza i el Formentera i el Lleida Esportiu ratifica participar als play-off

El màxim organisme del futbol espanyol no veu alineació indeguda ni problemàtiques amb les llicències de Danylo i Denis


A principis de setmana des del Lleida Esportiu ja es transmetia la tranquil·litat absoluta davant els recursos presentats pels dos equips balears al voltant de la situació burocràtica i de llicència que envolta als dos jugadors ucraïnesos arribats a la capital del Segrià al llarg d’aquesta segona part de temporada.


Tot plegat s’ha confirmat aquest dijous quan la Reial Federació Espanyola de Futbol ha desestimat els recursos de l’Ibiza i el Formentera per alineació indeguda. Vicente Javaloyes, director general, del Lleida Esportiu, ho valorava poc després de conèixer la notícia: “Som persones que estem al club per fer les coses bé i de forma legal. Estàvem tranquils i el Comitè de Competició ha donat la raó tant a la tramitació correcta del NIE com l’alta d’aquests dos jugadors”.


Canviant de tema i quedant-nos amb el director general del club, aquest evidenciava que el format dels play-off d’ascens a Primera RFEF implicarà una despesa extra al Lleida Esportiu que superaria els 5.000 euros: “Haver d’anar a Elda suposa una despesa extra. Anem amb tota la plantilla i tot i que no volem escatimar en gestos, és una despesa afegida. No hi podem fer res”.


Al voltant del desplaçament dels aficionats lleidatans, Javaloyes xifrava en uns 39 els que s’han apuntat ja a l’autobús organitzat pel club: “L’autobús hi és i ja comptem amb 39 persones. Esperem que s’afegeixi alguna persona més per omplir l’autobús. Sumant els qui es desplaçaran de forma particular, esperem voltejar les 200-300 persones”.


Una plantilla lleidatana, per cert, que aquest divendres viatjarà fins Alfàs del Pi, on s’instal·larà a l’Hotel Albir, el qual compta amb instal·lacions esportives on el Lleida Esportiu entrenarà el mateix divendres. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward