Proposen unificar la gestió de les unitats de crítics de tots els hospitals de la demarcació de Lleida per guanyar un metge

Proposen unificar la gestió de les unitats de crítics de tots els hospitals de la demarcació de Lleida per guanyar un metge. És una de les mesures incloses al Pla territorial de pacients crítics de Lleida.


El Pla planteja diverses mesures que permetrien als professionals de tota la demarcació treballar de forma coordinada i oferir un millor servei a la ciutadania. Això inclouria el Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Arnau de Vilanova, que disposa de 22 llits; el del Santa Maria, que en té 8, alhora que es reforçarien les unitats de pacients semicrítics de l’Hospital Comarcal del Pallars, la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell i l’Hospital de la Vall d’Aran, així com el Sistema d’Emergències Mèdiques. Aquesta aliança estratègica i la suma dels 30 llits de crítics entre els hospitals de la ciutat de Lleida permetria comptar a partir de l’any vinent amb un metge intern resident més, amb 3 en total.


A més, el Pla també proposa crear una unitat de pacients semicrítics amb 8 llits més a la sisena planta de l’Arnau. Aquesta podria convertir-se en una UCI estratègica en cas de necessitat. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward