El "Borges en flor" prepara una ruta guiada i maridada amb olis i flors comestibles per la capital de Les Garrigues

El "Borges en flor" prepara una ruta guiada i maridada amb olis i flors comestibles per la capital de Les Garrigues. La visita coincideix amb nova edició de la iniciativa que proposa engalanar els balcons del municipi amb flors naturals durant la primavera.


L'activitat, que es desenvoluparà el pròxim dissabte, 4 de juny, sota el títol 'Tasta les Borges en Flor', té l'objectiu d'oferir una visita guiada perquè el públic pugui endinsar-se en la història de les Borges, a la vegada que coneix les seves tradicions i la seva gastronomia, com és el cas de l'oli d'oliva verge extra.

Aquesta ruta guiada per la capital garriguenca coincideix amb la nova edició del Borges en flor, que proposa als veïns del municipi decorar els balcons i façanes amb plantes naturals i de temporada, adquirides a les botigues locals.


En el marc d'aquesta iniciativa les Borges Blanques celebraran el Primer concurs d'engalanament de balcons. Des del consistori s'entregarà un primer premi format per un lot de productes del municipi i un lot d'olis de la carta de les Borges, tot valorat en 150 euros; un segon premi format per un lot d'olis valorat en 100 euros, i un tercer premi amb un lot de productes borgencs que tenen un valor de 50 euros.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward