El PSC demana que el regidor d'urbanisme de la Paeria renunciï a les seves competències en matèria de patrimoni

El PSC demana que el regidor d'urbanisme de la Paeria renunciï a les seves competències en matèria de patrimoni. Ho han fet arran de l'enderrocament de les antigues naus industrials al Pla de Vilanoveta, d'estil noucentista, que ha arribat després que, fa unes setmanes, ja s'enderroqués l'antiga estació.


El cap de l'oposició a la Paeria, Fèlix Larrosa, ha criticat les polítiques de patrimoni de l'equip de govern, i ho ha fet personificant-les en el regidor d'urbanisme, Toni Postius, a qui ha demanat que "renunciï a les seves competències en matèria de patrimoni si no és capaç de defensar el conjunt de béns històrics i patrimonials de la ciutat". En cas que no ho faci, afegeix, "l'alcalde ha de fer un pas en aquesta situació, que no es pot perllongar més".


Segons Larrosa, aquestes edificacions estaven incloses en la proposta de Catàleg de Protecció de Béns Històrics i Patrimonials de la Ciutat presentada pel darrer equip de govern socialista el 2018, la qual no es va arribar a aprovar definitivament. El cap de l'oposició afegeix també que a l'octubre es va aprovar l'inici de la redacció d'un pla especial per a la protecció del patrimoni, i critica que, set mesos després, no s'hagi pres, diu, "cap mesura per preservar els béns patrimonials de la nostra ciutat".

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward