Acció Climàtica amplia l’avís preventiu per partícules a Ponent i la Catalunya Central per la desena onada de pols africana de l'any

Acció Climàtica amplia l’avís preventiu per partícules a Ponent i la Catalunya Central per la desena onada de pols africana de l'any. Els nivells de PM10 són moderats en diferents estacions i es s’espera que es puguin superar els valors diaris.


La previsió a 24 hores indica que els nivells de PM10 es mantindran elevats i es podria superar el valor diari de 50 micrograms per metre cúbic durant aquest dimecres.


Davant d'aquesta situació, s'ha activat l'avís preventiu amb l'objectiu de reduir les emissions contaminants.

Aquest avís comporta indicar en els panells lluminosos dels principals eixos viaris que el nivell de contaminació és elevat, informar la ciutadania perquè prioritzi l’ús del transport públic envers el vehicle privat, notificar a les activitats industrials i obres públiques i de generació elèctrica que activin els protocols de treball previstos en aquests casos i recomanar als municipis que aturin o redueixin les activitats o obres amb materials pulverulents.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward