Ramona Gabriel ja es prepara per la seva pròxima cita esportiva

La ciclista de Ponts no fa ni una setmana que va aconseguir un nou podi a la Titan Desert, i aquest cap de setmana participarà a la Lalín Bike Race


Després de participar per 8a vegada a un dels esdeveniments esportius més exigents del calendari i aconseguir el seu 8è podi, Ramona Gabriel no descansa, i aquest cap de setmana tornarà a competir, en aquest cas en una cita emmarcada en el Campionat d’Espanya d’Ultramarató. Ella mateixa ens ho explicava: “Ja estic pensant amb la pròxima cursa perquè aquest cap de setmana anem a córrer a Lalín que és el Campionat d’Espanya d’Ultramarató. No estic entrenant molt, però sí que estic recuperant per estar al màxim el diumenge vinent”.


Tot plegat, com dèiem, quan no fa ni una setmana que va tornar del Marroc després de participar en la Titan Desert 2022 aconseguint acabar la 3a classificada. Gabriel posava en valor aquests 8 podis en les 8 edicions on ha competit: “Si els sumes tots, són molts quilòmetres de cursa, més tot el que pot succeir durant la Titan Desert. Cal posar en valor els resultats de totes aquestes participacions i estic molt satisfeta”.


I tot i que ara toca desconnectar el “xip Titan Desert”, la ciclista de Ponts no tanca la porta a una 9a participació en aquest esdeveniment esportiu: “Sempre dic que hem de deixar passar uns mesos perquè tornin les ganes de Titan perquè és una carrera que desgasta i on es pateix. És cert però que a mi m’omple i m’agrada, sempre dic que hi hauria un dia on diré que no hi haurà una nova edició, però la porta a tornar-hi està oberta”.


Aquest 2022, la vigatana Anna Ramírez va ser la capdavantera a la Titan Desert, seguida de la ciclista de Namíbia Vera Looser i, evidentment, Ramona Gabriel. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward