Gerard Encuentra defineix la temporada regular de l’ICG Força Lleida com a extraordinària

L’entrenador dels lleidatans ha deixat clar que cal posar en valor la històrica 3a posició a la LEB Or i que ara arriba la part més divertida de la temporada


Tot plegat ho ha dit en la prèvia de l’intranscendent partit a Melilla d’aquest divendres on cap dels dos equips té res en joc més enllà de sumar una nova victòria al seu compte particular i que situaria el número 23 al de l’ICG Força Lleida. El seu entrenador, Gerard Encuentra, deixava clar que ni en els millors somnis a principi de temporada podrien esperar-se una històrica 3a posició com la que han acabat aconseguint: “La temporada que hem fet té un valor molt gran i és extraordinària. Si ens ho pregunten a l’agost i responem la posició que hem aconseguit, ens haguessin tancat al manicomi. Ara l’equip té il·lusió i ambició de cara als play-off que hem estat lluitant tot l’any”.


Aquesta última jornada de la LEB Or sí que decidirà qui serà el rival de l’ICG Força Lleida en aquests play-off d’ascens a l’ACB i és que a dia d’avui encara cal veure si serà Càceres, Castelló o Valladolid. Encuentra no té preferències: “Nosaltres hem de ser conscients que som el Lleida i que tots els rivals dels play-off són molt difícils. No tenim preferències perquè hem estat i estarem molt centrats en el que podem controlar nosaltres”.


Un Gerard Encuentra que ha evidenciat que el partit d’aquest divendres a Melilla de les nou del vespre servirà per provar coses noves a la pista.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward