Els acusats de traficar amb cocaïna i marihuana al Segrià i l'Hospitalet de Llobregat accepten entre un i cinc anys i mig de presó

Deu dels onze acusats de traficar amb cocaïna i marihuana al Segrià i l'Hospitalet de Llobregat han acceptat aquest dimecres entre un i cinc anys i mig de presó. La fiscalia ha retirat els càrrecs a l'altre acusat, que ha quedat absolt.


El judici s'havia de celebrar a l'Audiència de Lleida, però finalment les parts han arribat a un acord. En ell, els acusats han acceptat que, almenys des del juny de 2019 i fins al maig de 2020, alguns d'ells es dedicaven a adquirir cocaïna en grans quantitats a l'Hospitalet i a preparar-la en dosis més petites per vendre-la en diversos municipis de les demarcacions de Lleida i Barcelona. Altres es dedicaven al cultiu i venda de marihuana. La Guàrdia Civil va fer les primeres detencions el maig de 2020, amb escorcolls en pisos d'Almacelles, Lleida i l'Hospitalet.


Tot i que la fiscalia demanava inicialment penes de fins a 11 anys de presó per als onze acusats, finalment les parts han pactat rebaixar-les aplicant-los els atenuants de drogoaddicció i confessió. A més de la presó, els acusats han acceptat pagar multes d'entre 6.000 i 90.000 euros cadascun. Entre els 10 condemnats hauran de pagar 489.000 euros.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward