L'Aplec del Caragol rebrà visitants de Bilbao, Barcelona o Arenys de Munt

L'Aplec del Caragol rebrà visitants de Bilbao, Barcelona o Arenys de Munt. Alguns d'ells arribaran en autobús per participar de la festa lleidatana aquest cap de setmana.


Azul Marino Viajes, l'agència que comercialitza els paquets de visitants de l'Aplec, ha rebut ja un centenar de reserves. Així ho ha explicat el seu responsable a Lleida, Pedro Jiménez, que afegeix que esperen que en siguin molts més, ja que la majoria dels visitants que arriben fan la reserva dels paquets in situ. "Dissabte tenim ja contractat un autocar que vindrà des d'Arenys de Munt, hi ha altres grups interessats, gent que ha fet reserva que bé des de Bilbao o Barcelona, i també gent que ve una mica sense saber què hi ha, i per això tenim la parada d'acolliment, on els donem informació i els expliquem com va la festa", apunta.


Per tal de donar cabuda a la gent vinguda de fora de la ciutat o aquells que no tenen colla, fa uns anys la FECOLL va crear la Colla del Foraster. Aquesta compta amb diferents menús per aquells qui vulguin gaudir de la festa, així com marxandatge per vestir-se com els collistes.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward