Teresa Farré és la nova directora del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida

Teresa Farré és la nova directora del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida. Substitueix en el càrrec a Oriol Berenguer, que portava 12 anys al capdavant de l’entitat.


Llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en ciències empresarials per la Universitat de Lleida, Farré també ha cursat un diploma en direcció i gestió d’organitzacions no governamentals i un altre en Lideratge i Innovació Social per ESADE. Professionalment, ha estat treballant més de 15 anys a l’entitat Fundació Verge Blanca.


Farré assumeix el càrrec amb el repte de consolidar noves iniciatives com el Palet, un model de distribució d’aliments on s’aplica un programa per punts que permet escollir aliments en lloc de rebre’m, i el Menjador, un projecte entre la Fundació Jericó i el Banc dels Aliments on es presta un servei d’alimentació destinat a persones en situació de vulnerabilitat. També entoma l’objectiu de seguir avançant en un model que afavoreixi la sostenibilitat ambiental i la lluita contra el malbaratament alimentari.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward