"Centre Històric" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Un cop més, el Centre Històric de Lleida es posa al focus informatiu per qüestions gens positives. La plataforma Som Veïns denúncia l'existència de gent malvivint en barraques en quatre solars. Aquests estan ubicats al carrer del Parc i al carrer de la Suda amb Sant Andreu i amb Universitat.


Els veïns apunten que pateixen, ja no tant per la inseguretat que pot suposar la por d'una presència d'algú forà, ja que aquest no és el principal problema. Parlen sobretot de la quantitat de brossa i la possibilitat de patir algun tipus d'incendi, l'existència de rates o d'insectes. Diuen que les autoritats tenen coneixement dels fets i que no s'ha fet res.


La variable de la presència de barraques és la diferència respecte a altres demandes. Una variable que fa encara més gràfica una situació que es va eternitzant des de fa desenes d'anys. El Centre Històric no troba solucions definitives i els que hi viuen creuen que només pot resoldre's amb una intervenció integral, és a dir urbanística, social i de seguretat. Totxanes sense policia i sense treballadors socials que acompanyin a qui ho passa malament no serveix de res, assenyalen. I no els hi falta raó.


Cal actuar immediatament i de manera planificada. Cal un acord conjunt de totes les forces i evitar llençar-se a la cara de qui és la culpa de tot plegat. Hi ha gent que ho passa malament al Centre Històric, i cal actuar. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward