Laia Serra nova alcaldessa de Bellver de Cerdanya després de la dimissió de Xavier Porta per la polèmica d'una edificació

El ple municipal de Bellver de Cerdanya dona l'alcaldia a Laia Serra després de la dimissió de Xavier Porta per la polèmica d'una edificació. Serà la primera vegada que una dona lideri el consistori cerdà.


Al ple d'aquest dimarts, l'alcaldessa ha obtingut l'aval de sis edils de l'equip de govern i ha rebut dos vots en blanc dels regidors de Junts. Així, es converteix en la primera dona que ocupa aquest càrrec i estarà acompanyada per sis més, sent majoria a la corporació municipal.


Fins ara, Serra ha estat primera tinent d'alcalde i regidora d'Ensenyament, Medi ambient i Agricultura a l'ajuntament de Bellver de Cerdanya. Pel que fa al que queda de legislatura, ha manifestat que el seu objectiu és tirar endavant un "procés continuista".


SERRA OBJECTIUS


Pel que fa a la polèmica que va comportar la dimissió de Xavier Porta, es tracta d'una l'edificació construïda en sòl no urbanitzable propietat del seu fill i qüestionada per l'entitat SOS Pirineus.

En aquest sentit, Serra ha volgut deixar clar que des del consistori no s'interferirà en cap procés.


SERRA POLEMICA

Al ple d'aquest dimarts també han pres possessió Filipa Pereira com a nova regidora i està previst que, Maria Àngels Pons, ho pugui fer en els pròxims dies.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward