La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega torna amb 17 productors i la previsió de superar els 2.000 litres servits en la darrera edició

La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega torna amb 17 productors i la previsió de superar els 2.000 litres servits en la darrera edició. L'esdeveniment tindrà lloc el 4 de juny al Càmping Municipal, que obrirà de 12 del migdia a 3 de la matinada.


Entre les firmes que hi participaran hi ha mitja dotzena de productors de Ponent, una desena de la resta de Catalunya i un d'Osca. A més, enguany també hi serà present la irlandesa Oddity Brewing, que mostrarà les seves cerveses per primer cop a l'estat. Alguns d'aquests productors presentaran les seves novetats, i entre els productes que s'oferiran hi haurà també cervesa sense gluten i sense alcohol. També s'oferirà un dinar popular amb fideuà i paella per a tots els assistents, per al qual caldrà reserva prèvia, i hi haurà camionetes de menjar.Paral·lelament, també hi haurà actuacions musicals amb 5 concerts a càrrec dels grups Rocking Tonight, Talkual, Fa1na i Garrapateros, a més d'una sessió de DJ.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward