El magatzem d'aliments solidaris de Tàrrega dobla el nombre de persones que atén

El magatzem d'aliments solidaris de Tàrrega dobla el nombre de persones que atén. Actualment, aquest servei social cobreix les necessitats alimentàries bàsiques de 111 famílies.


Concretament, el magatzem d'aliments solidaris dona servei a 301 persones, una xifra que contrasta amb la registrada a finals de febrer, quan el nombre total de persones beneficiàries se situava just en la meitat.

D'entre les dades, destaca que un centenar de les persones que reben suport a través d'aquest servei de titularitat municipal, en què també participa Creu Roja, són menors d'edat.


Davant aquesta situació, l'Ajuntament de Tàrrega ha iniciat una campanya per recollir donacions de llet pel magatzem solidari. L'augment de persones usuàries del servei, juntament amb el descens de donacions i l'increment de preus que ha experimentat la cistella de la compra, aconsella de reforçar la disponibilitat d'aquest producte de primera necessitat, segons assenyalen des del consistori.Amb aquesta campanya de recollida de llet, es vol evitar que en les pròximes setmanes alguns lots es quedin sense llet. És per això que s'ha llançat una crida la ciutadania a fer donacions de llet als punts de recollida habilitats per l'Ajuntament.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward