El Galacticat oferirà un tour a directors i productors de cinema per convertir les terres de Ponent en escenari de pel·lícules

El Galacticat oferirà un tour a directors i productors de cinema per convertir les terres de Ponent en escenari de pel·lícules. Més de mitja dotzena d'empreses han confirmat ja la seva participació.


La novena edició de la Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent, que tindrà lloc a Tàrrega entre el 15 i el 21 d'agost, es convertirà per primer cop en punt de trobada de la indústria cinematogràfica en el marc de la '1a Trobada de Talent'. Entre les productores i distribuïdores que ja han confirmat la seva participació hi ha Avalon, productora de la pel·lícula 'Alcarràs'; Galápagos Films, que recentment ha estrenat 'Tros', així com també Benecé Produccions, Alhana Produccions, Lastor Films, Oberon Media o Elastica Films.


En el marc de la Trobada de talent, el Galacticat també convoca un concurs de guions de curtmetratges, llargmetratges i sèries. D'entre tots els participants se'n seleccionaran dotze, quatre de cada categoria, per tal que els autors presentin les seves propostes. La convocatòria per participar-hi es va obrir aquest diumenge i s'adreça a directors i guionistes novells. Els treballs es podran presentar fins al 30 de juny. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward