El govern d'Aragó assegura que "no tirarà la tovallola" i seguirà negociant per una candidatura "equilibrada" pels JJOO d'Hivern

El govern d'Aragó assegura que "no tirarà la tovallola" i seguirà negociant per una candidatura "equilibrada" pels JJOO d'Hivern. Ho ha dit el conseller d'Educació, Cultura i Esports del govern de l'Aragó, Felipe Faci, que aquest diumenge s'ha reunit amb alcaldes i empresaris del Pirineu aragonès per traslladar-los el seu rebuig a la candidatura proposada pel COE.


Faci insisteix que l'actual proposta "no és equilibrada i no recull les aspiracions de l'Aragó" i ha assegurat que els empresaris "ho han entès perfectament" i estan d'acord en seguir negociant i treballant per trobar "una candidatura conjunta que representi tot el territori". En aquest sentit, ha deixat clar que l'Aragó "no tirarà la tovallola" i treballarà fins a "l'últim moment" a favor d'una proposta "equilibrada".


Faci ha dit que en aquests moments ja estan treballant en una nova proposta que, en línies generals, demanarà un "equilibri en el nombre d'esquiadors, de seus, d'estacions i també en la qualitat de les proves". Diu que el text encara no està acabat i que no el presentaran al Comitè Olímpic Internacional fins que aquests no els hagin enviat de manera oficial l'última proposta formal sobre el repartiment de proves. A més, assegura que tampoc se'ls ha comunicat que la data límit per a tenir una candidatura sigui el 20 de maig.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward