La Guàrdia Urbana de Lleida enxampa un jove amb marihuana i en intentar fugir dels agents descobreixen que també duia cocaïna

La Guàrdia Urbana de Lleida enxampa un jove amb marihuana i en intentar fugir dels agents descobreixen que també duia cocaïna. El detingut va oferir molta resistència i va voler donar un cop de puny a un dels agents.


Els fets van tenir lloc aquest dijous a dos quarts d'onze de la nit, quan una patrulla que realitzava serveis de vigilància a la Mariola va observar dos joves asseguts en la terrassa d'un bar del carrer Germans Izquierdo, preparant-se una cigarreta tipus "porro" amb una bosseta, presumptament marihuana, que tenien sobre la taula.


Els agents van reconèixer a un d'aquest jove per estar implicat en diverses actuacions per salut pública. Quan aquest es va adonar de la presència policial va agafar la bosseta i va fugir corrent en direcció carrer de la Mariola.


En el transcurs de la persecució els agents van poder veure clarament com el jove tirava quelcom darrere un vehicle, finalment aquest va poder ser aturat al carrer Saturn. Un cop aturat el jove es va encarar amb els agents i en una actitud desafiant i molt agressiva, va intentar donar un cop de puny a un dels actuants, fins que aquest va poder ser reduït tot i oferir molta resistència.


Els agents van poder comprovar que el què havia tirat a terra durant la fugida eren tres boletes d'una substància de color blanc, presumptament cocaïna.


Per tot plegat els agents de la Guàrdia Urbana van procedir a detenció del jove, de 25 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward