La mare de Hasel nega davant la jutgessa cap participació en els aldarulls de Lleida arran de l'empresonament del raper

La mare de Hasel nega davant la jutgessa cap participació en els aldarulls de Lleida arran de l'empresonament del raper. Paloma Duró està investigada per desordres públics, juntament amb 16 persones més.


L'advocat de Paloma Duró, mare Pablo Hasel, ha explicat que la mare del raper va participar en la marxa pacífica que es va fer des de la plaça Europa de Lleida fins al Centre Penitenciari de Ponent i que després "va marxar cap a casa", tal com recull també l'atestat dels Mossos, ha explicat. Segons l'advocat, no hi ha cap prova ni imatge que relacioni Duró amb cap desordre ni cap altre delicte.


Durant la vista als jutjats Duró ha negat les acusacions i ha assegurat que va participar en la manifestació pacíficament, però que ni la va organitzar ni la va promoure. La fiscalia no s'ha personat a la declaració mentre que sí que ho ha fet l'advocacia de l'Estat.En total hi ha 17 persones investigades pels aldarulls posteriors a la detenció de Hasel i 7 d'elles ja van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb l'obligació de comparèixer periòdicament al jutjat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward