Promenade Lleida exigeix, juntament amb els propietaris de SUR 42 Torre Salses, que la Paeria compleixi les seves obligacions

Promenade Lleida adverteix que la desestimació del recurs contra la caducitat de la cessió dels terrenys del vial Víctor Torres no suposa la paralització del projecte. La promotora assenyala que no han rebut la notificació de la desestimació d'aquest recurs de la a la Junta de Govern Local de la Paeria de Lleida.


En un comunicat, Promenade Lleida explica que l'Ajuntament de Lleida continua tenint l'obligació d'executar el desdoblament i la prolongació del vial Víctor Torres segons el Pla General de Lleida i també el Conveni de Gestió Urbanística vigent.


De fet, els promotors assenyalen que el mateix informe jurídic en què es basa la declaració de caducitat dels expedients de cessió anticipada dels terrenys pel Vial, reconeix aquesta obligació.


El text, assenyala que la Paeria no es pot escudar en motius econòmics per no executar el vial, ja que apunten que tot els promotors han ofert sufragar el cost total del vial a l'ajuntament, tal com s'ha realitzat amb el cas del supermercat ESCLAT a Ciutat Jardí.


Promenade Lleida finalitza el comunicat exigint, juntament amb tots els propietaris del SUR 42 a Torre Salses, que la Paeria compleixi les seves obligacions.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward