‘La final’ es juga al Camp d’Esports

El Lleida Esportiu rep la visita del Numància aquest diumenge a les 12 del migdia en la darrera jornada de la temporada depenent d’ell mateix per ser equip de play-off d’ascens a Primera RFEF


Passi el que passi, aquest diumenge es viurà l’últim partit de la temporada al Camp d’Esports i és que per molt que el Lleida Esportiu es classifiqui pels play-off, aquests es disputaran a la província d’Alacant.


En aquest sentit, el partit davant el Numància és el punt i final a una temporada molt complicada per una plantilla lleidatana que té a les seves mans aconseguir un bitllet pels play-off. Segons l’entrenador, Gabri Garcia, el guió que volien és el d’aquest diumenge: “A principi de temporada tots volíem un escenari com el d’aquest diumenge. Juguem al Camp d’Esports i depenem de nosaltres, és el guió que segur haguéssim signat a principi de temporada”.


Un divendres on també han parlat diversos jugadors de la plantilla, entre ells un dels capitans, Joanet López, qui feia una crida a l’afició lleidatana per desplaçar-se el diumenge al Camp d’Esports: “Veig a l’equip preparat per diumenge. La gent sap que ens hi juguem tot, és una bona hora i després del partit esperem poder celebrar plegats que som equip de play-off”.


D’altra banda, un dels noms propis d’aquest Lleida Esportiu, Moha Keita, deixava clar que mesos endarrere ni de bon tros es podia imaginar una situació com aquesta: “La situació ha canviat molt. Si ens fiquem a pensar amb mesos endarrere no té res a comparar, el futbol és així”.


En clau classificació, recordin, el Lleida Esportiu es troba a la 5a posició amb 49 punts, a 2 de l’Ibiza i el Formentera, els seus rivals directes en la lluita per aquest play-off.


El partit contra el Numància, aquest diumenge a les 12 del migdia al Camp d’Esports.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward