Ambició i ganes de fer història per part de l’ICG Força Lleida en el darrer partit a casa de la fase regular

Els lleidatans reben al Palma aquest divendres a les 9 del vespre amb l’oportunitat de ratificar una històrica 3a posició de la LEB Or


Objectiu imminent per part de l’ICG Força Lleida de cara a les dues jornades que resten de la fase regular d’aquesta temporada a la LEB Or i que passa per aconseguir sentenciar aquesta meritòria i històrica 3a posició de la classificació. Tot plegat, amb la feina pràcticament feta i amb la tranquil·litat que això suposa tal com deia l’entrenador Gerard Encuentra: “Tenim la tranquil·litat d’haver fet la feina durant tot aquest període de temporada, però l’equip és ambiciós i a ningú li agrada perdre. És cert que no tenim la pressió que té el Palma que si perd baixa de categoria”.


Un altre repte que pot aconseguir l’ICG Força Lleida aquest divendres es el de seguir sent un dels millors equips locals de tota la LEB Or i, per tant, al·licient afegit al partit davant el Palma: “L’objectiu és competir i sortir a guanyar. Fer-nos forts a casa és el que ens ha donat estar on estem. Vaig veure una estadística on amb l’Estudiantes érem els millors locals i volem acabar la temporada deixant clar que el Barris Nord és una de les pistes més complicades de la categoria”.


Al·licient compartit amb l’afició lleidatana que pot començar a escalfar motors de cara als play-off: “Que vinguin, és un partit on nosaltres ens juguem quedar tercers i ells la permanència. Els notem molt i volem que vinguin i comencin a animar a l’equip de cara als play-off”.


El partit davant un Palma que es juga la vida, aquest divendres, a l’Espai Fruita – Barris Nord a les 9 de la nit. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward