Tàrrega repetirà la campanya de bons de descompte 'Fira't a Tàrrega' després de la bona acollida

Tàrrega repetirà la campanya de bons de descompte 'Fira't a Tàrrega' després de la bona acollida. La iniciativa, que s'ha desenvolupat durant tot el mes d'abril, ha posat a disposició de la ciutadania vals per valor de 50.000 euros per comprar al comerç local.


Qualsevol persona, veïna o no de la capital de l'Urgell, podia adherir-se a la campanya descarregant els vals de descompte a través d'una pàgina web. Aquests s'han pogut gastar en tots els comerços del municipi adherits, i han suposat unes vendes de 150.000 euros per als establiments. Núria Robert, regidora de promoció econòmica de l'Ajuntament de Tàrrega, explicava als micròfons d'UA1 Lleida Ràdio que després de la bona rebuda que ha tingut la iniciativa, tant entre els comerciants com entre els clients, la repetiran més endavant.


Aquesta és una de les accions desplegades pel consistori targarí per ajudar al comerç local a sortir de la crisi provocada per la pandèmia. També se n'han engegat altres com una línia d'ajuts directes adreçada als comerciants que hagin tingut una caiguda de les vendes de més del 25%, dotada amb un total de 300.000 euros.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward