Patronals i associacions empresarials de l'Alt Pirineu i Aran, Lleida i Girona s'uneixen per donar suport als Jocs d'hivern 2030

Patronals i associacions empresarials de l'Alt Pirineu i Aran, Lleida i Girona s'uneixen per donar suport als Jocs d'hivern 2030. Sota el lema 'Per un impuls al Pirineu, diem SÍ', han iniciat un seguit d'accions per defensar el projecte olímpic.


El president de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Josep Castellarnau, creu que els Jocs dinamitzaran econòmicament les comarques de muntanya, i que suposarà un al·licient perquè les administracions inverteixin en aquesta zona del país. Castellarnau ha dit que el sector "no pot deixar de fer sentir la seva veu en defensa del Pirineu" i ha manifestat que s'ha d'aprofitar l'altaveu que seran els Jocs per "posicionar a escala mundial els Pirineus". També ha afirmat que aquesta candidatura ha de ser un detonant per rebre inversions en aquells àmbits en els quals s'arrosseguen dèficits des de fa temps, com ara les comunicacions i telecomunicacions.


En una línia similar es manifestava Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida, que ha dit que els Jocs han de ser una "oportunitat pel territori i han d'ajudar a posicionar el Pirineu al món". Així, veu aquest projecte com un "benefici clar" per reactivar l'economia, crear empreses i atraure inversions.


A banda d'aquestes dues organitzacions, també s'han adherit al manifest Pimec Lleida, la COELL, l'ACEM, Empresariat Cerdanya, l'Associació de Càmpings de Lleida i la Cambra de Comerç de Girona.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward