Tàrrega aprova definitivament el pressupost municipal del 2022, que ascendeix a més de 20 milions d’euros

Tàrrega aprova definitivament el pressupost municipal del 2022, que ascendeix a més de 20 milions d’euros. El ple municipal ha aprovat en una sessió extraordinària les diverses al·legacions presentades als comptes.


El ple municipal ha estimat dues al·legacions del grup Junts per Tàrrega per destinar 250.000 euros a la instal·lació de sistemes d’energia renovables en edificis municipals i uns altres 250.000 euros a la modernització de lluminàries a la via pública. També s’han consignat 250.000 euros per a la millora de l’accessibilitat en equipaments municipals. L’increment de despesa es finançarà mitjançant les subvencions Next Generation i un préstec. D’altra banda, s’han desestimat les al·legacions presentades per la Federació d’Associacions de Veïns de Tàrrega.


En la mateixa votació s’ha inclòs una modificació de pressupost de Serveis Municipals per destinar 10.000 euros de la partida de mobiliari a la instal·lació de gàbies per a gossos considerats perillosos a la canera de la Protectora d’Animals. ERC, CUP i PSC han votat a favor i Junts per Tàrrega, en contra.


Aquesta votació ha permès aprovar de forma definitiva el pressupost pel 2022, que ascendirà a 20 milions d'euros, un 12,5% més que l'any passat.


El segon punt de l’ordre del dia ha estat l’aprovació d’una modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal per desenvolupar el sector urbanístic SUD-16, que acollirà el futur polígon industrial Boscarró Nord. Per agilitzar-ne el desenvolupament es delimitaran parcel·les més grans, reduint així la construcció de vials i els costos d’urbanització. Al mateix temps, s’exclouen del desenvolupament del SUD-16 els terrenys adjacents on s’havia de fer una depuradora dins l’àmbit de la Xarxa Natura 2000. La proposta ha rebut llum verda per unanimitat.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward