Berta Segura convocada per la selecció espanyola absoluta

Més que bones notícies per l’atletisme lleidatà i per l’Aldara Lleida U.A concretament, després que un dels seus noms propis, Berta Segura, hagi rebut la notícia de ser una de les 33 atletes en formar part de la selecció espanyola absoluta de cara al Campionat Iberoamericano Alicante 2022 que es disputarà el cap de setmana del 20 i 22 de maig.


Segura, atleta sub20, ve de guanyar les curses de 200 i 400 metres llisos en el marc del míting d’atletisme Toni Bonet d’Eivissa. En el cas dels 400 metres, Segura va aconseguir un temps de 53.80 segons, fet que suposa la millor marca absoluta de la temporada, la millor marca europea de la seva categoria i la 6a espanyola d’aquesta categoria de tots els temps.


Centrant-nos en l'equip sub20 femení del Aldara Lleida U.A, aquest es va proclamar 3r al campionat de Catalunya celebrat a Cornellà.


Un Aldara Lleida U.A, per cert, que ha estat l’únic club català que, en funció de les marques aconseguides al llarg de la temporada, s’ha classificat pel campionat d’Espanya de clubs sub20 que es disputarà el proper dia 21 d’aquest mes.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward