La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida prepara un calendari d’activitats pel Dia Internacional dels Museus

La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida prepara un calendari d’activitats pel Dia Internacional dels Museus. Del 14 al 22 de maig els 12 d’equipaments d’aquesta xarxa organitzaran una jornada de portes obertes amb diferents actes gratuïts per a tots els públics.


Algunes de les activitats i tallers que se celebraran en aquesta jornada seran una observació del cel al Museu dera Val d’Aran, un tast arqueològic al Musseu de Guissona o un taller de fabricació d’instruments de canya al museu Tàrrega Urgell.


Amb el lema “El poder dels museus” aquest dia internacional pretén provocar canvis positius en les comunitats a través de la sostenibilitat, la digitalització, l’educació i l’accessibilitat. Dintre d’aquesta iniciativa, la Xarxa de Museus han creat un qüestionari per preguntar com serà el museu del futur. Carme Alòs, directora del Museu de la Noguera explicava la iniciativa:


"Des de Museus de Lleida ens plantegem una acció que va més enllà del Dia Internacional dels Museus. Es tracta de fer una consulta al nostre públic de preguntar com voldran que fossin els museus a partir d'ara. Amb aquesta finalitat, hem col·locat una sèrie d'urnes que estaran a cada museu on el públic podrà escriure com veu el museu del futur".


La primera activitat serà la celebració de les Nits del Museu el dia 14 de maig.Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward