Núria Lladonosa queda 2a en un internacional celebrat a Polònia

Lladonosa va superar les seves pròpies expectatives en aquesta cita en terres poloneses aconseguint una més que meritòria 2a posició en aquest internacional de 3 estrelles. La mateixa amazona, a Ua1 Lleida Ràdio, valorava la seva participació en aquest esdeveniment celebrat el passat cap de setmana: “Anava a l’internacional amb bones expectatives perquè portem mesos amb l’Ícaro treballant molt dur, però no m’esperava que anés tan bé. El primer dia vam ficar-nos a la 5a posició amb la prova de doma. El segon, en el salt amb pista, el cavall va saltar net i no va tirar cap barra i vaig poder remuntar fins a la 2a posició. Al cross del 3r dia també vam tenir una bona actuació i vam mantenir aquesta 2a posició”.


Una Núria Lladonosa que porta mesos vivint a Alemanya i creixent esportivament parlant juntament amb el seu Ícaro. Una experiència que Lladonosa ens explicava com va sorgir i com li està anant: “En un internacional a França al novembre passat, em vaig trobar amb un genet, per mi un dels millors a Espanya, que em va proposar anar a les seves quadres d’Alemanya i no m’ho vaig pensar gens. Aquí l’ajudo amb els seus cavalls i ell m’ajuda amb l’Ícaro per pujar de nivell i polir detalls. Aquí a Alemanya hi ha més nivell i tenim molts professionals que ens ajuden”.


Lladonosa ja té anotat al calendari el pròxim esdeveniment internacional també de 3 estrelles que serà al juny, altre cop a Polònia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward