L’ICG Força Lleida vol “fer-la grossa” amb els play-off d’ascens a l’ACB

El club ha engegat una campanya de promocions per animar els aficionats a omplir l’Espai Fruita-Barris Nord


L’equip podria confirmar la tercera posició guanyant aquest divendres contra el Palma, un fet que els convertiria en caps de sèrie de cara als play-off i, per tant, podrien jugar els dos primers partits de l’eliminatòria a Lleida l’últim divendres i diumenge de maig.


En aquest sentit, el club lleidatà ha tirat endavant la campanya “La fotrem grossa” per tal d’encoratjar als aficionats del Força Lleida i del bàsquet lleidatà a omplir el pavelló, tal com explica Albert Aliaga, president del club: “L’objectiu i el somni és omplir el pavelló fins dalt. La plantilla està convençuda que volen ser a l’ACB l’any vinent”.


Els abonaments cobriran els dos partits de casa i aniran acompanyats d’una samarreta exclusiva de la campanya. Els preus pels abonats d’aquesta temporada són de 15€ pels juniors, fins a 15 anys, i 25€ pels adults. D’altra banda el preu per als no abonats és de 25€ i 35€ respectivament. Si als play-off hi hagués un 5è partit, aquest es disputaria a Lleida i, amb la promoció, s’hi podria entrar per 5€. Aliaga confia en el bon funcionament de la campanya i espera una bona resposta per part dels aficionats: “Hem de ser conscients d’on som, qui som i tot el que estem aconseguint. Dins el club ens sentim forts i il·lusionats, nosaltres no podem fer res més. Veiem que la gent té ganes de gaudir d’una festa com aquesta i creiem que és el moment”.


En cas de voler comprar aquest abonament, es pot tramitar a través del web del Força Lleida, la samarreta de la campanya es pot recollir a les oficines del club a les tardes i aquest divendres abans del partit contra el Palma.


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward