Derrota dolorosa per un Lleida Esportiu que es complica entrar als play-off

Els lleidatans cauen 1-0 davant el Brea després que els aragonesos marquessin al 89 a través d’un falta transformada per Mallada i innecessària de cometre per la plantilla blava


Gran part dels resultats que s’han produït en la jornada unificada d’horaris aquest diumenge al migdia li servien al Lleida Esportiu per entrar de forma directa als play-off sempre hi quan superessin al Brea al Municipal de Piedrabuena i, fins i tot, sumar un punt hagués estat un resultat òptim pels lleidatans.


Finalment ni una cosa ni l’altra, i és que després d’un partit en clau general amb poques oportunitats de gol, constants interrupcions i un ritme baix per part dels dos equips, el Lleida Esportiu ha vist com se li queia a damunt un gerro d’aigua freda al minut 89 de partit, moment en que la defensa lleidatana cometia una falta evitable força pròxima al balcó de l’àrea de Ramon Vila i que acabava transformant Mallada per sentenciar el partit, donar-li 3 punts d’or al Brea i endossar-li una de les derrotes més dures de la temporada al Lleida Esportiu. Gabri Garcia, l’entrenador, no amagava aquest fet: “Avui era important sumar i veient com han anat els resultats, encara més. Se’ns escapa a l’últim minut, és una derrota dolorosa”.


Un Gabri Garcia que no entenia com l’equip, a dia d’avui, encara fa errors ja vistos al llarg de la temporada com cometre una falta innecessària al minut 89 de partit i amb empat a 0: “Hem tornat a pecar d’equip tou en aspecte intel·ligent. Sabíem que un dels aspectes forts del Brea era a pilota aturada, i ha estat un dels partits que més faltes hem fet. Hem comès errades que es repeteixen constantment, com la falta a l’últim minut o la de Teruel”.


Un Gabri que no amagava el seu enuig per tornar-se a quedar a les portes dels play-off, tot i que considerava que els errors comesos a Brea no beuen d’una manca d’actitud dels jugadors: “La paraula actitud la traiem molt fàcil. Actitud no, potser n’hem tingut massa i tot. Són coses que han passat i passen i que em fan estar cabrejat perquè jo vull jugar els play-off i avui teníem una oportunitat per sumar un punt que podíem fer bo l’últim partit a casa”.


Tot i la derrota, el Lleida Esportiu segueix depenent d’ell mateix per entrar als play-off i és que tenint pendent de jugar un partit més que la resta dels seus rivals directes, només es troba a un punt del top 5 de la classificació.


Recordin que aquest dimecres, a les 7 de la tarda, el Lleida Esportiu visita Los Pajaritos per veure’s les cares amb el Numància i per disputar el partit ajornat des del 9 de gener. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward