L’AEM només vol centrar-se amb el Seagull

Les lleidatanes reben la visita del cuer del grup de Reto Iberdrola, aquest diumenge a les 12 del migdia amb la necessitat de guanyar per tornar al top 5


La derrota per 2 a 0 al camp del Parquesol va dur a l’equip de la capital del Segrià a sortir d’aquestes posicions que asseguren la permanència a la categoria de cara a la temporada vinent i, en conseqüència, el partit d’aquest diumenge davant el Seagull guanya importància. Un partit on l’AEM tindrà molt en joc. De tot plegat en parlava l’entrenador Óscar Cobacho: “En joc ja fa dies que ens hi juguem coses a tots els partits. No podem pensar més enllà d’aquest diumenge i de donar amb totes les tecles per guanyar-lo”.


Comptant el d’aquest diumenge al Recasens, encara queden 4 partits per disputar i l’AEM es troba a només 1 punt del top 5 del grup de Reto Iberdrola. Una classificació molt igualada del 7è, l’AEM, cap amunt, on només hi ha 6 punts de diferència. Per Cobacho, obsessionar-se amb la classificació seria un error: “S’ha normalitat una cosa que hauria de ser atípic per nosaltres i que hem aconseguit per mèrits propis. Ja fa setmanes que es pot veure com pots entrar i sortir del top 5 d’una setmana a una altra, no ens hem d’obsessionar”.


El partit contra el cuer, el Seagull, aquest diumenge a les 12 del migdia al Recasens.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward