El Vila-sana es veu sorprès pel Liceo i cau als penals

Les del Pla d’Urgell no van poder superar els quarts de final de la Copa de la Reina després de l’empat a 4 i la manca d’encert des del punt de penal


S’acaba abans de l’esperat el camí del Vila-sana a la Copa de la Reina que se celebra a Lleida des d’aquest dijous i fins diumenge. Tot i que les del Pla d’Urgell arribaven a la cita com unes de les clares candidates a fer-se amb el títol de campiones, el Liceo les va sorprendre als quarts de final disputats aquest dijous a la nit.


Un Vila-sana que va anar a remolc de les gallegues pràcticament durant tot el partit, el qual va començar de cara pel Liceo amb el gol de Sanjurjo al minut 1 d’enfrontament, igualat per Luchi Agudo al 2. Soto tornava a avançar a les gallegues al minut 16 de partit i altre cop Sanjurjo ampliava la diferència situant l’1 a 3 al minut 31. Agudo per partida doble situava el 3 a 3 al marcador i el partit se n’anava a la pròrroga, on Sanjurjo altre cop, avançava al Liceo al minut 57. El 4 a 4 el va situar Flor al 58.


Amb l’empat al marcador tocava enfilar la sort dels penals on el Liceo va estar més encertat que el Vila-sana i va aconseguir eliminar a un dels clar favorits en aquesta edició de la Copa de la Reina. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward