La fiscalia demana 14 anys de presó per un home acusat d'intentar-ne matar un altre a ganivetades a Àger

La fiscalia demana 14 anys de presó per un home acusat d'intentar-ne matar un altre a ganivetades a Àger. L'acusat tenia una ordre d'allunyament de la víctima.


Els fets van passar el 23 de febrer de 2019 i el judici es farà a l'Audiència de Lleida el pròxim 25 de maig. Segons l'escrit del ministeri públic, l'acusat es va abraonar "de manera premeditada, ràpida i per sorpresa" sobre el vehicle que conduïa la vícitima; va treure un ganivet de grans dimensions i sense que la víctima pogués defensar-se, el va apunyalar diverses vegades "amb l'objectiu d'acabar amb la seva vida".

Segons la fiscalia, les ganivetades que l'acusat va propinar a la víctima li van afectar els pulmons i els budells, causant-li unes ferides "greus" i "amb risc vital".


És per això que el ministeri públic demana que se li imposin 14 anys de presó per un delicte de temptativa d'assassinat, així com se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a la víctima durant 10 anys i llibertat vigilada també de 10 anys i que l'indemnitzi pels danys. A més, sol·licita que se li imposi una multa de gairebé 8 mil euros per un delicte de trencament de condemna, ja que, quan es va produir l'atac, a l'agressor li constava una ordre d'allunyament de la víctima imposada pel jutjat d'instrucció 3 de Balaguer.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward