L’ajuntament d’Àger mostra el seu malestar davant del que anomenen “falta de lleialtat” per part de la Diputació de Lleida

L’ajuntament d’Àger mostra el seu malestar davant del que anomenen “falta de lleialtat” per part de la Diputació de Lleida. Assenyalen que hi ha “favoritismes” en la formació que ostenta la presidència de la institució.


L’equip de govern d’Àger, encapçalat per Junts per Àger, assenyala que ERC actuar amb “favoritismes” a l’hora de gestionar els ajuts de la Diputació de Lleida.


Expliquen que el grup de l’oposició “Independents per Àger”, vinculat a ERC, ha emès un butlletí informatiu sobre un ajut de 40 mil euros concedit per l’IEI, fundació que depèn de la Diputació i que es gestionarà des del Bisbat de Lleida per condicionar la teulada de l’església de Corçà.


Des de l’Equip de Govern, no entenen com pot ser que l’IEI concedeixi aquest ajut enguany, després que la mateixa ajuda “fos denegada a l’Ajuntament per part de l’IEI l’any 2018 al·legant-se manca de puntuació i es denegués novament l’any passat.


Des del consistori assenyalen en un comunicat que veuen amb estupefacció que “si qui ho demana és un grup municipal vinculat a ERC sí que es pot trobar la manera d’ajudar” i denuncien “favoritismes”.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward