"Diumenge solidari, normalitat i clatellades" l'editorial de Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Èxit del "Posa't la gorra" en el dia d'ahir. 4.000 persones es van concentrar al Turó de la Seu Vella per gaudir d'un diumenge solidari. Una gran notícia per a Afanoc i la Casa dels Xuclis i també per a la represa de la normalitat. Una normalitat que avui viu un pas més.


El govern espanyol va anunciar fa uns dies que avui es deixa de comptar tots els casos i s'elimina les quarantenes pels positius asimptomàtics o amb símptomes lleus.


A més, els casos confirmats de covid no s'hauran d'aïllar. D'altra banda, els contactes estrets no hauran de fer-se proves ni quarantena, ni tampoc s'identificaran els contactes de forma activa, com es feia fins ara.

Malgrat que desapareguin els aïllaments estrictes, Salut recomana quedar-se a casa mentre durin els símptomes, com qualsevol altra malaltia.


D'altra banda, Salut deixarà d'actualitzar les dades de la pandèmia diàriament i ho passarà a fer només dos dies a la setmana, els dimarts i els divendres.


Això vol dir que anem a millor i és la millor de les esperances.


Per cert, i canviant de tema, han vist la clatellada de Will Smith a Chris Rock a la gala dels Òscars d'aquesta matinada? Mirin, no donaré suport a cap agressió, però també, un dia, hem de parlar de fins on podem fer broma. Es pot fer humor de la malaltia d'algú, com és el cas de l'alopècia de la dona de Smith sense permís?No sé... sempre s'ha de parlar dels límits de l'humor... I dels límits a la vida, en general.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward