"Un nou pas cap a la tornada a la normalitat", l'editorial de Jordi Sebastià

Aquest cap de setmana se celebra la Fira de Sant Josep. Un cop més hem de parlar d'un nou pas cap a la tornada a la normalitat. Una raó per pensar que, a poc a poc, toca pensar en l'absolut retorn a aquella vida que fa uns dos anys vam deixar enrere. Recorden quan les seves preocupacions passaven per altres qüestions més supèrflues que no la salut, o en alguns casos, la vida?


Tot plegat en un moment on estem pendents de la pujada dels preus. De qui és culpa? Diuen que de la guerra, però el cert és que la majoria de nosaltres som conscients que els preus fa temps que pugen i que no és només el context bèl·lic... Bé, potser sí que és una guerra, però sembla que és contra el benestar. Quant fa que els preus són inassequibles per a molts i els sous, cada cop, minven de manera més clara? Algú ha de fer alguna cosa perquè la gent està farta. I normalment quan la gent acaba cansada hi ha qui recull els fruits en forma d'extrema dreta. Un exemple, la mobilització del transport a la resta de l'estat, que aquí a Catalunya no ha tingut molt pes.


La crispació, el malestar, el fet de no arribar a final de mes, no poder assegurar el pa dels fills... ja sabem com ha acabat sempre al llarg de la història. Seria bo no repetir.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward