La Federació Catalana de Futbol no farà pagar als clubs les dietes i suplements pels partits entre setmana ajornats per covid-19

Tot i que així es va aprovar a l’Assemblea General Ordinària celebrada el passat 30 de juny, aquest divendres el màxim organisme del futbol català ha pres la decisió d’evitar aquesta despesa als clubs


En aquest sentit, s’havia acordat que en els partits entre setmana i en dia laborable, hi hauria una dieta especial de 7€ per àrbitre. A més a més, si el partit es preveia finalitzar més tard de les 21:30, també s’afegiria una dieta addicional de 14€ per persona.


En el cas del futbol sala, les dietes especial s’elevaven a 4€ per àrbitre, 6€ en la franja horària de 21:00 a 21:59h i a 10€ a partir de les 22:00h.


Finalment, la Comissió Executiva reunida aquest divendres, ha pres la decisió de no carregar aquestes dietes i suplements arbitrals als clubs, en els casos que el partit de futbol o futbol sala ajornat hagi estat per covid-19 i s’hagi de reassignar entre setmana i en dia laborable.


Especifiquen que la mesura entre en vigor a partir d’aquest divendres. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward