Els Agents Rurals retiren amb l'ajuda d'un helicòpter els quinze cavalls morts per un atac de gossos salvatges al Pallars Sobirà

Els Agents Rurals han retirat amb l'ajuda d'un helicòpter els quinze cavalls morts per un atac de gossos salvatges a Escós, al Pallars Sobirà. Els animals han estat traslladats a una planta de tractament de cadàvers ramaders.


Aquests haurien mort el 18 de gener després de ser envestits per un grup de gossos salvatges, que els hauria fet despenyar-se per un barranc i caure per un precipici d'uns 30 metres. Els tretze poltres i les dues eugues van morir al fons del barranc, molt a prop del punt de captació de l'aigua de boca del poble. L'alcalde de Soriguera, Josep Ramon Fondevilla, ha explicat que ràpidament es va reconduir la captació de l'aigua i es va solucionar el problema perquè no hi hagués perill pels veïns. Els cavalls morts es trobaven en una zona de difícil accés, motiu pel qual ha fet falta un helicòpter per retirar-los.


Pel que fa als gossos salvatges, els Agents Rurals han localitzat l'amo dels animals, que ha dit disposar d'assegurança. Aquest ha s’hauria posat en contacte amb el ramader per fer-se càrrec dels danys.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward