Últim partit de la primera volta per l’AEM

Visiten el camp de l’Atlético de Madrid B aquest dissabte a les quatre de la tarda


En joc estarà tancar aquesta primera meitat de la temporada 21/22 amb 31 punts. Una xifra que com ens explicava Óscar Cobacho, segur que se signava a principi de temporada: “Si ens diuen al principi de temporada que tancaríem la primera volta amb 31 punts, pensaríem que és una bestiesa. Això és molt llarg i per tant, com més marge tinguis, millor”.


Tot plegat després d’una important victòria aconseguida el cap de setmana passat al Recasens davant el Logroño i, en conseqüència, després d’una setmana amb un estat anímic dins del vestidor força alt: “La victòria de l’altre dia va ser una injecció de moral que, de fet, ja es va veure amb la recció després de la derrota davant el Llevant. Tenim bones sensacions al llarg de la setmana”.


Per tancar aquesta primera volta no ho tindran pas fàcil. A davant un equip atractiu de veure jugar com ho és l’Atlético de Madrid B: “Un partit davant un equip molt talentós i que té les seves armes a nivell ofensiu, és molt intensiu com tots els equips joves. Intentarem explotar les nostres armes, en tenim més que suficients”.


El partit, al camp del filial de l’Atlético, aquest dissabte a les quatre de la tarda. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward