La Cursa de Sant Blai torna amb les inscripcions exhaurides

Se celebrarà al Palau d’Anglesola, el diumenge 30 de gener a partir de les 10:00h del matí


L’esdeveniment esportiu realitzarà la seva 6a edició essent, altre cop, la més plana del territori i que enguany comptarà amb novetats pel que fa als recorreguts de 5 i 10 quilòmetres. Ho explicava el coordinador de la Cursa, Marc Solé: “La cursa transcorrerà per dins el poble, això és un canvi respecte edicions anteriors. Enguany es farà dos tombs a un circuit de 5 quilòmetres que farà que en diversos trams es creuin els corredors”.


Com dèiem, una edició que ha tancat inscripcions arribant a assolir els 600 participants i que la fa atractiva pel poc desnivell que hi troben els corredors. Així en parlava Solé: “Sant Blai és la més plana que has fet mai. Ens fem càrrec quan fem el recorregut, que aquest passi per les zones més planes del municipi. Molta gent ve a intentar fer la seva marca personal i batre’s a ells mateixos”.


En la presentació de l’edició, la representant territorial de l’Esport, Lourdes Ravetllat, destacava que esdeveniments com la Cursa de Sant Blai demostren la capacitat de potenciar el territori: “A nivell de territori cal destacar la projecció que en fa una Cursa com aquesta. Demostra que som capaços de traure suc al nostre territori”.


Una 6a edició de la Cursa Agro-Llobera Sant Blai que compta amb un paravent com a obsequi, entre 80 i 90 voluntaris, i que donarà el tret de sortida a les deu del matí del diumenge 30 de gener. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward