El Finques Prats Lleida, enfadat amb la Federació Espanyola de Patinatge, rep a l’Alcobendas

El capità Andreu Tomàs mostrava el seu enuig amb el partit del dimecres vinent davant el Liceo i parlava d’aquest enfrontament a l’Onze de Setembre el diumenge a les dotze del migdia davant el cuer


Abans de parlar del partit d’aquest cap de setmana, preguntat per com ha viscut el vestidor llistat la decisió de disputar el partit davant el Liceo el dimecres vinent a les nou del vespre, el capità del Finques Prats Lleida, Andreu Tomàs, responia així de clar: “Estem molt emprenyats i molt enfadats. Estem fins als nassos d’aquesta Federació perquè no tenen miraments vers els jugadors i els hi importem, ho diré així, una merda. Hi ha gent que per tema covid-19 no ha pogut anar a treballar i, abans de tornar, ja han de demanar dos dies de festa. No sé quina vida tenen a la Federació, però no funciona així”.


I és que recordem a més, que els lleidatans no van disputar el partit davant els gallecs el cap de setmana passat per viure un brot de covid-19 dins el vestidor. En aquest sentit, i ja entrant al partit davant l’Alcobendas, Tomàs evidenciava que no estan en el millor moment físic possible: “Arribarem com arribarem però espero que no arribem malament. És evident que no ho farem amb les millors condicions, hem estat molts dies sense entrenar i això es pot notar. Encara hem de recuperar efectius”.


I, per tot plegat i tot i jugar a casa i contra el cuer, el partit d’aquest diumenge n’és un de ben complicat: “És un partit trampa i complicat. En una lliga com l’OK Lliga, una mala dinàmica et situa on està ara l’Alcobendas i això no vol dir que siguis un mal equip. És un bon equip a qui de moment no li estan sortint bé les coses. Segur que algun dia capgirarà la situació i hem de fer que no sigui aquest diumenge”.


Un Finques Prats Lleida que, amb tretze partits disputats, ocupa la tercera posició de l’OK Lliga amb 27 punts. L’Alcobendas tanca la classificació amb 7 punts.


El partit, a l’Onze de Setembre de Lleida, aquest diumenge a les dotze del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward