Ambientàs’ a l’Espai Fruita – Barris Nord amb victòria contundent de l’ICG Força Lleida

Els lleidatans van passar per damunt del Bàsquet Girona 86 a 65 després de 34 dies sense competir


El pavelló de la capital del Segrià feia temps que no gaudia d’un ambient com el que es va viure aquest dijous al vespre a l’Espai Fruita – Barris Nord. Hi havia ganes de bàsquet i hi havia ganes de veure el retorn de l’ICG Força Lleida a les pistes.


Un retorn desitjat, i és que la victòria es va quedar a Lleida després d’un gran partit dels de Gerard Encuentra. Ell mateix evidenciava en sala de premsa que l’equip s’havia trobat bé a la pista en el seu retorn: “Crec que, tot i tenir alguna errada, hem estat molt bé i hem jugat un bon partit de bàsquet. Tocarà tornar-lo a mirar i segur que trobarem defectes, però marxem molt contents després d’una nova victòria”.


Un ambient a les grades també provocat per la visita de Marc Gasol i el seu Bàsquet Girona. Un Marc Gasol però que pràcticament no va jugar després de notar al llarg de l’escalfament que no estava en condicions físiques òptimes. Ho explicava així ell mateix després de l’enfrontament: “Sense el Marc l’equip és competitiu. És una llàstima perquè és un cop moral veure com un company teu important abandona la pista perquè has preparat el partit d’una forma i el teu company ja no hi forma part”.


Finalment victòria important 86 a 65 de l’ICG Força Lleida que situa el número 10 en l’apartat de victòries per un equip que havent disputat només 13 partits, ocupa la quarta posició de la LEB Or. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward