Detingut un home de 20 anys per agredir la seva parella a Lleida

Detingut un home de 20 anys per agredir la seva parella a Lleida. Els agents van rebre l'avís aquest dijous cap a quarts de dues del migdia.


Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va adreçar al carrer Isaac Albéniz en rebre l'avís d'una baralla en un domicili. Un cop al lloc, els agents es van entrevistar amb la testimoni, que va manifestar que mentre es trobava a casa d'una amiga va arribar l'home d'aquesta, la parella va iniciar una forta discussió i ell va agredir la seva dona fent-li esgarrapades al cos, sacsejant-la fortament i estirant-li els cabells. Aquest divendres, quan l'home ha tornat a casa, s'han tornat a discutir i ell l'ha acabat agredint de nou, agafant-la i doblegant-li els dits, moment en què la víctima ha decidit trucar a la policia. Aquesta ha explicat que fa un any que pateix maltractaments per part de la seva parella, però que no ho havia denunciat mai per por.


Davant els fets, els agents han procedit a la detenció de l'home per un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward