La 9a edició del concurs de relats curts 'Històries vives del Segrià' repartirà 900 euros en premis

La 9a edició del concurs de relats curts 'Històries vives del Segrià' repartirà 900 euros en premis. Els textos seleccionats formaran part d'una publicació editada pel Consell Comarcal del Segrià, organitzador del certamen.


La iniciativa té com a objectiu fomentar la llengua catalana i promocionar la comarca a través de la narrativa. Hi poden participar els majors de 16 anys residents a la Unió Europea. Els relats han de ser inèdits i estar escrits en llengua catalana. La temàtica ha de referir-se a la comarca o als municipis del Segrià i ha d'incloure fets i esdeveniments versemblants. El termini per a la presentació dels relats acabarà a les dues del migdia del 20 d'abril de 2022.


Pel que fa als premis, el guanyador s'endurà 650 euros, mentre que l'accèssit rebrà 250 euros. Tant l'obra guanyadora com l'accèssit formaran part d'una publicació, en la qual s'hi podran incloure altres obres que no hagin estat premiades, però sí destacades pels membres del jurat. Aquest estarà format per persones relacionades amb el món de la llengua i de la literatura catalanes, experts en patrimoni de la comarca i representants del Consell Comarcal.


Les bases i la convocatòria es poden consultar al següent enllaç.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward